Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen die ik aanbied en de producten die ik gebruik. De producten zijn tevens bij mij te koop. Zie hiervoor ook het tabblad "Peclavus voetencrème".

 

 


Prijslijst

Pedicure behandeling (tot 60 minuten)

€ 34,00


Desinfecteren van de voeten, nagels knippen, eelt verwijderen, likdoorns verwijderen, kloven en ingroeiende nagels behandelen, reinigen van de nagelomgeving en het incrèmen van uw voeten.

Lokale pedicure behandeling

€ 18,00


Bv. verwijderen likdoorn of ingroeiende nagel behandelen

Nagels lakken

€ 6,50


U brengt uw eigen nagellak mee. Denkt u aan het meenemen van uw slippers, u heeft dan minder kans op beschadigingen.

Nagels lakken de luxe

€ 10,00


Uw nagels worden gelakt incl. een laagje basecoat en topcoat. Het flesje nagellak van het merk Mavala krijgt u mee huis. Denkt u aan het meenemen van uw slippers!

Peclavus voetverzorgingsproducten


U kunt bij mij verschillende voetencrèmes kopen van het merk Peclavus. Prijzen zijn vanaf € 4,50. Voor meer informatie over het product verwijs ik u naar het tabblad "Peclavus voetencreme"

Wandelwol

€ 6,95


Wandelwol bestaat uit 100% schapenwol. Het werkt druk-ontlastend bij eeltlocaties, likdoorns - op en tussen de tenen - verlicht de druk bij pijnlijke wratten, wintertenen, enz. Zakje van 10 mg

FunghiClear antischimmelspray

€ 18,00


FunghiClear is een antischimmelmiddel met effectieve werking tegen schimmelnagels en voetschimmel. 50 ml

Protectair Shoes

€ 10,00


Verwijdert geur en doodt bacteriën en schimmels in al uw schoenen. Werkt tot 10 dagen lang! Uitermate geschikt om te gebruiken in combinatie met FunghiClear. Prijs samen met FunghiClear: € 26,50

Mykored antischimmelmiddel

€ 8,50


De bestanddelen in Mykored bestrijden de bacteriën die schimmelnagels veroorzaken. Verkrijgbaar in pipetfles en sprayflacon. De spray is uitermate geschikt om uw schoenen mee te behandelen.

Cadeaubon


Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,- Deze blijven een jaar na uitgifte geldig.


Alle bedragen op de prijslijst zijn incl. 21% btw. Er is geen pinautomaat aanwezig.