Peclavus voetencrème

De producten van Peclavus zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gefabriceerd en bevatten geen aardolieproducten, zoals vaseline en paraffine, geen stoffen van het dode dier, geen kunstmatige geurstoffen en geen conserveringsmiddelen.

Peclavus heeft verschillende uitgebreide en werkzame lijnen met voor iedere voet de juiste producten en is alleen bij de professionele pedicure te verkrijgen.

Peclavus basic crème vettend

De ideale verzorging bij een ruwe en droge huid.

Het complex van antibacteriële werkstoffen zorgt voor een solide bescherming
Bevat kamfer en menthol. Verzorgt de droge en ruwe huid, bevordert de zelfgenezing van de huid en de regeneratie van de huid. Heeft een vettend effect op de huid zonder een vetfilm op de huid achter te laten. Trekt goed in. Ideaal voor de dagelijkse verzorging van de voeten.

Peclavus basic crème granaatappel

Bevat en zeer groot aantal polyfenolen en is daardoor een prima antioxidant. Werkt regenererend en verzorgend. Bevat een waardevolle samenstelling van natuurlijke granaatappel en hoogwaardige oliën uit rozebottels en macadamianoten. Verder bevat deze crème baardmos die overmatige eeltvorming voorkomt.

Peclavus basic wolvetcrème

Legt een beschermende film op de huid, verhinderd vochtverlies en biedt de beste bescherming tegen alle weertypes. Ook goed te gebruiken voor een geïrriteerde en gevoelige huid. De natuurlijke bescherming van wolvet, sterk vettend en vocht inbrengend. Bevat zuivere wolvet en avocado-olie.

Peclavus basic creme intensiv

Dringt door tot in de diepste huidlagen. Is vochtinbrengend, verzachtend en kiemwerend door het harmonische samenspel van natuurlijke Tea Tree en vochtregulerende mos extract.
Ideaal voor de verzorging en regeneratie van de huid.

Peclavus special eeltbalsem                                        

Kloven en eeltplekken worden hiermee verminderd.
De natuurlijke salicyl die deze balsem bevat werkt eelt verminderend.
Daarbij de perfecte toevoeging van extracten van geitenbaard, schietwilg, jojoba-olie, kokosolie, tarwekiemolie en amandelolie zorgen voor een goede verzorging en verzachten de huid.

Peclavus basic nagelolie

Beschermt tegen uitdroging, reguleert de vochtopname, is verzorgend, bevordert een gezonde nagelopbouw en is tegelijkertijd ook huid verzorgend. Bevat: bisabolol en natuurlijke vit. E